dilluns, 22 de febrer del 2016

Redaccio catala

Els científics després d'investigat molt sobre que hi ha l'espai i els planetes que hi ha s'adonen que en l'espai hi ha un que és molt semblant a la Terra i que a part es veu que esta molt aprop de la Terra.
Van estar els científics i moltes persones investigant el planeta per fora i van veure el plantea estava envoltat oer una atmòsfera i que dins d'ell hi ha oxigen com aquí.
Van veure que era molt extrany tot i van trobar vida dins del planeta, hi havia com persones o Aliens dins del planeta.
Després de tot van decidir viatjar al planeta per investigar i veure si sñon pacífics o si es port viure dins. A l'arribar van veure com uns humans una mica diferents, eren molts llargs i prims i s'espantaben dels humans.
Van conseguir parlar amb ells i parlaven un idioma diferent pero no eren enemigs, ells vivien com en un planeta exstrany, tot era diferent a la Terra i van anar a investigar el planeta.
Era divertit, perque era tot diferent a la Terra i vam acabar com a un hospital, dins d'ell hi havia moltes medicines i moltes cosas que a la terra no tenim i va decidir emportar-se a la Terra totes per veure si alguna podia salvar alguna vida o por si podia ajufar.
Van marxar d'aquell planeta contents però a la vegada una mica sorpresos i amb por.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada