dijous, 14 de novembre del 2013

PORTAFOLIS

Capítol 1 dels tres pergamins de ripoll



En la església del Abat Oliva en Arnau que es el monge mes jove de tots els monges, en Abat Oliva li a deixat que guardi un pergamins col·locats però quan se los va donar el Abat Oliva però el Arnau quan els va deixar en una taula i va anar a una reunió els pergamins estaven desordenats i els va tenir que ordenar una altra vegada.




Capítol 2 dels tres pergamins de Ripoll


El personatge principals que a descol·locat els pergamins a de col·locar los una altra vegada però els va deixa en un lloc i se los ban robar i el Abat Oliva li va di que tenia que encontrar-los i donar-li tots.
Quan en Arnau ja se anava un monge que es diu Benet li va dir que li volia acompanyar per encontrar els pergamins i donar-se los al Abat Oliva. 




Resum capítol 3 dels 3 pergamins de ripoll

El pare Benet i en Arnau se dirigent a Vic en busca dels pergamins, en el camí es troben a 3 homes, un de ells es amic de Benet que es diu Camacurt i parlam amb ells de tems pasts lleguen a la conclusió de que possiblement que les que lis han robat els pergamins son 2 bandits que es diuen Talp i Llop.
Camacurt decideix acompanyar per donar-lis justícia als 2 bandits perquè li ban robar la seva filla i la va vendrà de esclava i per ajudar-lis a Benet i Arnau per buscar el pergamins. Ban anar a dinar i passar la nit a casa de un pagesos que li va contar totes les aventures que li van passar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada